Hvordan fungerer det?

Vi har samlet over 200.000 produkter på tværs af forskellige online forretninger. Disse forretninger giver alle støttekroner, hvis du foretager et køb hos dem. Virksomhederne giver forskellige procenter til foreningerne, og du kan se, hvor meget de bidrager med på listen nedenfor.

Se eksempel - klik her

1. Du klikker på linket til Sportsmaster på listen nedenfor.
2. Du finder et par lækre forboldstøvler på deres hjemmeside og gennemfører købet.
3. Prisen er 1.200 kr. og Sportmaster støtter med 6%. Din klub får derfor 72 kr. i støtte helt automatisk.

Det tekniske:
Når du klikker på et link her på siden, registrerer vi med en cookie, at du er henvist fra denne side. Vi registrerer også klubben. Når du så gennemfører købet får vi en besked om, at der er gennemført en handel på 1.200 kr. af et medlem af denne klub. Herefter får vi tildelt 6% som øremærkes til klubben. Hen over en sæson kan det blive til mange penge, hvis alle klubbens medlemmer bruger denne markedsplads.

 

Giv en gaveboks i julegave og støt din klub!

Ved du ikke, hvad du skal give i julegave eller fødselsdagsgave? Hvad med en oplevelsesgave? Med to virksomheder, der støtter inden for denne kategori, så er der noget for enhver smag. Det kan være en brunch, biograftur, lækker middag eller hvad med en tur i luftballon? Find din julegaver her på siden og støt samtidig din klub!

 

De mest populære

Baby & Børn

Business to Business

Elektronik & Tilbehør

Ferie & Oplevelser

Gør-det-selv & Hobby

Hus & Have

Internet & Telefoni

Mad & Drikke

Natur & Dyr

Shopping & Gaver

Skønhed & Pleje

Spil & Dating

Sport & Fitness

Tøj & Accessories

Transport